Perinteinen kesäsauna 10.8.2024

Lapin Insinöörien saunailta Villa Willamolla

Lapin Insinöörit kokoontuivat 25 henkilön porukalla perinteiseen saunailtaan, joka järjestettiin idyllisellä Villa Willamolla Rovaniemen kupeessa. Ilta alkoi rentouttavalla mukaansa tempaavalla kyykkäpelillä, jonka opiskelijat järjestivät. Hento sade ja reipas tuuli virkisti pelaajia. Itse valmistettu lohikeitto kypsyi pelatessa valmiiksi ja sauna lämpeni kylpykuntoon.

Lohikeitto salaatin ja lappilaisen leivän kera maistui porukalle mukavasti.  

Illan aikana Aarre järjesti mielenkiintoisen tietokilpailun, jossa osallistujat pääsivät testaamaan tietämystään muun muassa insinööritieteistä ja Lapin historiasta. Sekä kyykän että tietokilpailun voittajille luovutettiin pienet palkinnot.

Tunnelma oli leppoisa ja iloinen, kun insinöörit vaihtoivat kuulumisia ja keskustelivat ajankohtaisista aiheista.

Loppuilta meni perinteisesti karaoken merkeissä. Lapin Insinööreissä on monta hyvää ja innokasta laulajaa, joka tuli taas todistettua.

Puolen yön tietämillä osallistujat lähtivät pimenneeseen yöhön kuka minnekin hymyssä suin ja rentoutuneina. Saunailta oli jälleen kerran onnistunut tapahtuma, joka vahvisti yhteisöllisyyttä ja toi insinöörit yhteen rentouttavan ja hauskan illan merkeissä.

Valmista kalakeittoa porukalle.